1 de Maig, Dia internacional de la classe treballadora

Enfrontem als carrers les retallades i la repressió del Govern i la Troika!

Per un 1r de maig en lluita! Visca la classe treballadora internacional!

1r de maig, MANIFESTACIÓ a Barcelona
17:30h Arc de Triomf

Un 1r de maig alternatiu a CCOO i UGT

Sota el lema “Davant la misèria de la UE, som classe treballadora” diverses organitzacions, partits d’esquerra, sindicats alternatius i col·lectius (entre altres) convoquem a Barcelona a una manifestació oposada a la que convoquen els sindicats majoritaris que com hem dit repetides vegades, fan tot el possible i l’impossible per paralitzar i portar a la derrota les principals lluites parcials, al mateix temps que, per descomptat, no impulsen cap lluita de conjunt contra el govern de Rajoy. La llista de traïcions de Toxo i Méndez és directament proporcional als subsidis que reben de l’Estat i als guanys de les empreses que posseeixen.

Cal una veritable vaga general per derrotar a Rajoy i la Troica

La lluita per una sortida independent de la classe treballadora deixa de ser una abstracció i es transforma en una necessitat concreta.

Avui això té dos aspectes fonamentals, estratègics, que són dues cares d’una mateixa moneda. Primer, la necessitat d’una àmplia recomposició del moviment obrer i sindical que tregui del mig la merda que són Toxo, Méndez i les burocràcies de CCOO i UGT, que viuen a sou de l’estat i les patronals. Segon, és necessari un instrument polític independent. Aquesta eina política –alternativa al PPSOE– de cap manera pot ser el PCE i la seva Esquerra Unida, que des del final del franquisme han estat els més fidels col·laboradors “rojos” del règim monàrquic i del capitalisme espanyol, i de la Unió Europea.

En l’immediat, en aquesta atmosfera carregada de “electricitat”, la lluita contra Rajoy i l’ajust dictat des de Berlín té una consigna central: Vaga general amb mobilitzacions als carrers fins a derrotar-lo! Per descomptat, això no es pot aconseguir amb pregaries a Toxo i Méndez perquè siguin bons, es tornin combatius i es decideixin a “mobilitzar” seriosament. El camí a una veritable vaga general (no la farsa d’un dia de marxes rituals de CCOO i UGT) vindrà de la mà de les accions de lluita de la classe obrera, com van donar l’exemple al seu moment els miners, i l’estan donant ara les treballadores i treballadors de Panrico i Coca Cola.

Els treballadors, els lluitadors obrers, juvenils i populars hem d’intervenir decididament impulsant l’organització i les accions independents, en la perspectiva de la vaga general per fer fora a Rajoy i al pla d’ajust de la UE, i contra les traïcions dels buròcrates d’UGT-CCOO.